Dag 4

21 december 2024 - New York City, Verenigde Staten

Heerlijk geslapen tot 8.30 uur, maar we lagen er ook pas 00.30 uur in. Toen we naar buiten keken, zagen we een beetje witte wereld. Vannacht schijnbaar beetje gesneeuwd 🎅🌨️.

Na het ontbijt gingen we naar Macey's. Ook weer mooi alles versiert, tijdje rondgelopen. Maar Macey's zelf vonden we niet zo geweldig. Even geluncht op het gemak om de voetjes te laten rusten en daarna naar Fifth Avenue gelopen. Helemaal toppie hier, wat mooi allemaal!👌😀

Prachtig versierde gebouwen en etalages. Je kijkt je ogen uit.😍

Vorige keer hier in NY waren we niet ín Trump Tower geweest, alleen even een foto van buiten. Nu wilden we binnen kijken. Echt wel heel tof hoor! Goudkleurige roltrappen etc. Alles op en top. 😜

Toen richting Rockefeller Center om dé boom te bezichtigen. 🌲Supermooi en zo gezellig daar met de schaatsbaan. 👍

Nog een rondje gedaan en gegeten bij een soort foodhall. 😋

Daarna moet maar voldaan terug naar het hotel. Inmiddels wel echt koud geworden. -4 met een straffe wind.

Daar aangekomen allebei nog een wijntje in de lobby. En weer naar de 40e verdieping. De lift gaat als een malle en je oren slaan gewoon dicht. Bizar.

Truste en tot morgen.

1. Marianne:
    22 december 2024
    Druk dagje weer, op naar de volgende😘
  2. Sylvia martinez:
    22 december 2024
    Ooooohhhhh wat prachtig allemaal zo gezellig denk ik om rond te lopen daar ....mooi ook al die bekende gebouwen en ja die auto voor jaap natuurlijk 😂😂👌 ....
  3. Conchita:
    22 december 2024
    Wat een mooie versieringen zeg prachtig.
    Kou is niet zo erg maar die straffe wind moet wel gaan liggen. Lees hier dat New York een witte kerst gaat krijgen. Dus wie weet ga je het meemaken.
    Nog een leuke tijd daar maar dat zal jullie wel lukken
  4. Har:
    22 december 2024
    Wat een mooie foto’s weer.En prachtig versierd.De kou is minder ,maar beter als regen .Op naar dag 5 .Grt zus
  5. Jeffrey:
    23 december 2024
    Fantastische foto's
    En bij de baas langsgeweest 😜
    Wat een topdag !