Dag 3

20 december 2024 - New York City, Verenigde Staten

Vanmorgen weer vroeg wakker. Als we weer naar huis gaan, zitten we in het ritme denk ik๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Alles op het gemak, eerst douchen, nog even kijken wat de planning is. Naar beneden om te ontbijten.

Toen we naar buiten gingen, kwam de eerste wietlucht alweer in onze neus. Pfff. Ik zei tegen Jaap nog; Tjonge jonge het lijkt wel of iedereen hier blowt, wat een stinklucht! Bah. ๐Ÿคข

Qua weer is het top. Alleen vanmiddag een beetje regen en voor de rest een paar graden boven nul en af en toe een zonnetje. De vooruitzichten zijn goed gelukkig.

Met de metro naar de veerboot en naar Staten Island. Hier lekker geshopt. Ik een nieuwe tas en schoenen van Guess. En Jaap 2 spijkerbroeken van Levi en een overhemd voor kerst.

Om 15.00 uur weer met de veerboot terug. Nog even een uurtje naar het hotel om op te frissen en daarna naar Broadway. Hier even snel een hapje gegeten, want om 19.00 uurย  begon de musical van Moulin Rouge.

Ik vond het echt prachtig ๐Ÿ˜. Jaap vond het beetje tegenvallen helaas. Maar je kan niet alles hebben ๐Ÿ˜œ

We waren toch bij Time Square om de hoek, dus nog maar even daarheen. Je valt hier ook van de ene verbazing in de andere hoor. Liep er weer een vent in zn zwembroek en een gitaar te gillen " fuck the world". Gelijk maar even op de foto gezet haha.

Nog even bij American Eagle naar binnen en daar heeft Jaap nog een tof jogging pak gescoord en een shirt.

Tegen 24.00 uur waren we terug in het hotel. Verslag even schrijven en lekker slapen. Was weer een lange dag.

Bedankt voor de lieve reacties en tot morgen. ๐Ÿ˜˜

Fotoโ€™s

1. Sylvia:
    21 december 2024
    Het is weer zo leuk om te lezen wat jullie allemaal ondernemen. Ziet er allemaal zo tof uit.
  2. Sylvia martinez:
    21 december 2024
    Hallo luitjes van het goede leven....nou jullie vermaken je best daar wat een leuke foto's...die beelden hahaha ..ziet er mooi uit en chique die moulin rouche...๐Ÿ‘Œ๐ŸŽ„๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ veel plezier verder ..
  3. Frans en Jolanda van der ha e:
    21 december 2024
    Hoi hoi , gaaf die beesten van brons ?? Ziet er echt leuk uit , weer lekker geshopt , is de koffer al vol ? Gelukkig hebben jullie goed weer , toen wij er waren hadden we sneeuwstormen , achteraf had het ook wel wat , heel Central park was een witte magie !! Wij hebben de Lion King musical gedaan daar , maar Moulin Rouge is ook een leuke hoor , het wordt toch anders ( professioneler) neer gezet daar als hier , nou , tot morgen weer , jullie liggen nog op 1 oor ๐Ÿ˜˜
  4. Jeffrey Lee:
    21 december 2024
    Lekkere dag gehad zo te zien en weer geslaagd qua kleding.. hele fijne vierde dag ben benieuwd wat jullie in petto hebben.
  5. Har:
    21 december 2024
    Was weer een topdag lees ik.Op naar dag4.
    Lieve Grts
  6. Mandy:
    21 december 2024
    Moulin rouge lijkt mij ook wel heel gaaf hoor! Super om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Shoppennnnnn
  7. Conchita:
    22 december 2024
    Prachtig die beelden echt gaaf. Leuk zeg de moulin rouge. Een musical hoor je daar zeker aan te doen toch? Heerlijk shoppen en leuke dingen scoren dat zal daar geen probleem zijn ๐Ÿคช. Leuke dag voor morgen weer ๐Ÿ˜˜