Thuiskomst

1 oktober 2025 - Zuidland, Nederland

Vanmorgen om 05.30 uur zaten we in de auto voor de terugreis. We hadden besloten om in 1x naar huis te rijden, mits het verkeer het toeliet en hoe moe we waren.

Gas op die lollie en gaan met die banaan.😂 Onderweg nog een paar foto's gemaakt. Jaap wil meestal zelf rijden, maar dit keer heb ik ook nog zo'n 300 km. gereden, dan kon hij even z'n ogen dicht doen.

4x laden onderweg, dat kost ook altijd wel een half uurtje per keer, dus ben je eigenlijk 'verplicht' om even uit te stappen en je benen te strekken. 👍

De Gotthardtunnel reden we gelijk door, zonder file ervoor, toppie.

We hadden bij Milaan heel even in de file gestaan (ochtendspits) en bij Namen in België ook misschien 15 min. Dat was alles gelukkig.

Inmiddels al weer 18.30 uur en zijn we even gestopt bij de Mac, lekker makkelijk en snel.

Al met al een goede reis gehad en om 21.50 uur waren we thuis. 🥳🏡 Wat voel je je dan weer een gezegend mens met zo'n huis als je binnen komt. Home sweet home. 😇

Hoognodige spullen naar binnen gebracht en gelijk naar boven om te slapen. Dat moment in je eigen bed.......🙏🙏😁❤️

Iedereen die heeft meegereisd met ons, superbedankt voor de reacties, altijd leuk om te lezen. 💕

Tot de volgende keer. Veel liefs van ons. 😘

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Sylvia:
    Welkom thuis 😘😘
  2. Marianne:
    1 oktober 2025
    Welkom thuis… is toch een aardige rit hoor🚘
  3. Har:
    1 oktober 2025
    Hi welkom thuis.Liefs je zus❤️💋
  4. Conchita:
    Welkom thuis ...
    En ik ken het gevoel om na zo een lange rit in je eigen bedje te stappen. Heerlijkkkkkkk
    Jullie hebben een mooie vakantie gehad maar helaas roept de plicht weer. Uitkijken naar een volgende vakantie is ook weer leuk. Ik reis dan
    weer graag met jullie mee via jullie reislogger. 😘
  5. Frans en Jolanda van der ha e:
    3 oktober 2025
    Late reactie , maar welkom thuis , was weer leuk om met jullie mee te reizen 😘