Zaterdag 14-06
14 juni 2025 - Tambon Bang Muang, Thailand
Een heerlijke dag geweest met veel zon. Hebben we toch nog een goede 2e week met de ☀️. Het is erg heet 🫠 maar onder de parasol en veel in het water is het prima uit te houden. 😃🌴
Tussen de middag uiteraard weer heerlijk gegeten. We hadden een soort van ham/kaas rol ingewikkeld in gebakken brood. Echt een toppertje, zeker voor alleen lunch. 😋 Standaard allebei een cocktail. Jaap een mojito en ik een Sex on the beach. 🍹
Bij het zwembad nemen we vaak een smoothie, ook zó lekker fris. Mmmm dat ga ik wel missen hoor. Hihi.
In de zee kunnen we niet helaas. Rode vlag 🚩. Grote golven en kwallen. Ik ging er uiteraard toch even in tot de billen. Kon mij amper staande houden, geen succes. En toen ik eruit kwam, brandde het vreselijk onder mn linkerbil. Jaap kijken.... helemaal rood! Een kwallen beet. 🤔 Eigen schuld, dikke bult. Spoelen met zout water en cortisone zalf smeren. 🙈
Er zijn hier trouwens echt hele mooie supergrote vlinders.🦋 Prachtige kleuren. Wil steeds een foto maken maar dan vliegen ze weer weg. ☺️
17.00 uur naar de kamer en lekker 🛀.
19.30 uur naar het avondeten. Nog nooit in een vakantie zoooo heerlijk gegeten al hier op het park. 😋😋
Komen we terug van het eten en doen de kamer open, licht aan en OMG 😲 een mega groot beest op de muur!! Het leek op een tor/kever/kakkerlak....weet ik veel. Hij was zeker 4 cm groot!! 🪳
Alle spullen weggehaald beneden hem, want als we met een handdoek slaan, valt hij wellicht naar beneden. 1x slaan....mis....weg. Gordijnen allemaal open, zat hij achter te rails, brrrr weer een klap....raak.... hij viel. Hij is weg 🧐 Zoeken zoeken, we kunnen hem niet meer vinden!! Krijg er de zenuwen van. We konden hem echt niet meer vinden 😫. Op bed gaan zitten en zeker een uur gekeken of hij weer tevoorschijn kwam. Nee dus.
Nou dat wordt lekker relax slapen vannacht 🙈
Tot morgen en weer bedankt voor de leuke reacties 🥰

Er is niets zo lastig als een vlinder fotograveren al vaak geprobeerd maar blijft lastig 😆😅
Fijn dat het eten in elk geval helemaal naar jullie zin is ..toch niet onbelangrijk!
Oooh ooooh beestjes vreselijk he Mario moet er ook altijd achteraan 😅🤭 zou ook geen oog dichtdoen hoor 🫣🥴.....
Maar ja morgen een nieuwe dag nieuwe kansen 😆😂😂😘
Nou voortaan luisteren hè als je beter niet de zee in kan muts, nou moet je op de kwallenblaren zitten😂
Maar ik zou niet slapen hoor met de gedachte dat er zo’n groot beest in de kamer zit brrrr
Kijk weer uit naar het verslag van morgen 😘
Hopelijk kunnen slapen met dat beest ....tot morgen. 😘
gehoord , zo dit was je standje !!! Ben benieuwd of dat beest nog leeft , denk dat het een kever was , die heb je dzsr ook. , en hele grote , ik hou er ook
niet van maar hoten er daar gewoon bij
, meestal koop je ze op een stokje
, nou nog veel plezier jullie verdere vakantie 😘😘