Dag 1
5 juni 2026 - Boa Vista, Kaapverdië
Vannacht om 02.00 uur de wekker. Om 03.00 uur richting Schiphol. Alles verliep vlotjes en om 05.00 uur zaten we al lekker aan een bakkie. Daarna nog even langs de winkels en mezelf lekker verwend met een grote fles zonnebrand van Lancaster.
Om 07.20 uur gingen we de lucht in. 🛫 We hadden mazzel, want ik had comfort stoelen geboekt en allebei aan het gangpad (naast elkaar). Maar uiteindelijk kwam er niemand bij zitten en hadden we allebei een hele bank. 😜👌 Toppie! Beentjes omhoog en gaan met die banaan 😂
Na ruim 6 uur kwamen we aan op Boa Vista en binnen een kwartier stonden we buiten. Dat is het voordeel van een kleine luchthaven 👍.
Nog 10 minuutjes met de bus naar Riu Karamboa resort. Hier lokale tijd 11.00 uur. (3 uur vroeger dan thuis)
De kamer was nog niet klaar. Wij omkleden in de kleedkamer en de boel een beetje verkennen en naar het strand. Kamer komt straks wel.
Mooi resort en prachtig strand 🌴😍.
Hier lekker gelegen tot half 4 en toen maar gaan kijken welke kamer we hadden. Nou toppie hoor, helemaal blij. Supermooie kamer met alles erop en eraan. Koelkast helemaal gevuld en zelfs " Japie special". Sommige mensen weten wat dat is. 😂
Koffers uitpakken op het gemakkie en ons opknappen voor het avondeten.🍲🥗
Wordt er geklopt, doe open en staat er een jongen met een fles champagne en twee glazen. Gefeliciteerd van het hotel....... Hahaha we zijn niet jarig hoor! Hij weer weg. Na een half uur wordt er weer geklopt, zelfde jongen, is toch voor deze kamer. Nou bedankt, doen we toch of er iemand jarig is 😂🍾🥂.
19.00 uur naar het restaurant en zag er ook keurig uit en heel veel keuze. Vriendelijk personeel en bij de ingang stond iemand met desinfectie spray voor de handen. Ze sloeg niemand over. 👍
Vanavond vroeg naar bed, want het was een heel kort nachtje en een lange dag. En ook nog eens 3 uur terug in de tijd. 😴😴
Tot morgen en groetjes van ons.

Lekker genieten 💋❤️
Dat zal daar wel lukken denk ik !
Prachtig.....😍👌🏼
goeds 👍. Ziet er prachtig uit allemaal dat gaan jullie wel volhouden daar. Geniet er lekker van en proost 🥂🍾
Ziet er prachtig uit Genietse